Webdevelopment

Het IntraBite webdevelopmentteam staat voor u klaar om uw ideeën en bedrijfsprocessen te automatiseren tot volwaardige webapplicaties. Gebruik makend van moderne gereedschappen en methodieken en natuurlijk een behoorlijke kluit ervaring bouwen wij websoftware die uitblinkt in gebruikersvriendelijkheid en hoogwaardige prestaties.

 
Agile webdevelopment
Onze developers passen de agile methodiek toe tijdens het ontwikkeltraject. In deze methodiek wordt uw project opgedeeld in deelgebieden die vervolgens per fase afgerond worden opgeleverd. Na het afronden van een deelgebied kunt u als klant direct inspringen en de ontwikkelaars waar nodig van feedback voorzien. Op deze manier houdt u een vinger aan de pols en weet u zeker dat het eindproduct aan uw wensen voldoet.

 
Tools &  methoden
Wij maken gebruik van een open-source programmeerplatform en database backend. De keuze voor open-source software is duidelijk: kostenefficiënt, schaalbaar en ongeëvenaarde prestaties. En misschien wel het belangrijkste van allemaal weinig tot geen implementatiekosten op serverniveau.
Onze developers ontwikkelen software op het PHP Zend Framework. Dit framework biedt een robuuste, veilige en snelle basis voor uw software en begint langzaamaan een industriestandaard te worden op het gebied van PHP/MySQL webapplicatieontwikkeling.